Terug naar overzicht

Snoey Generators heeft jarenlange ervaring in het leveren van tijdelijke energievoorziening en verlichting voor diverse evenementen zoals festivals, concerten en sportevenementen. Het bedrijf biedt complete totaaloplossingen voor de stroom- en verlichtingsbehoefte van elk evenement, ongeacht de omvang en locatie. Het assortiment bestaat uit aggregaten van diverse maten, mobiele lichtmasten en accessoires zoals kabels en verdeelkasten.


Voor het muziekfestival Rockanje Live is gekozen voor een combinatie van aggregaten en mobiele lichtmasten. De aggregaten, met een vermogen variƫrend van 40 tot 200 kVA, zorgen ervoor dat de verschillende podia, foodtrucks, kraampjes en andere faciliteiten van stroom worden voorzien. De mobiele lichtmasten zorgen voor sfeervolle en functionele verlichting op het terrein.


Dankzij de expertise en de betrouwbare apparatuur van Snoey Generators, hebben duizenden bezoekers kunnen genieten van geweldige muzikale performances van artiesten zoals Nielson, Wolter Kroes, Mart Hoogkamer en Broederliefde en was het evenement verzekerd van een continue stroomvoorziening en uitstekende terreinverlichting.


Overigens is dit niet het enige evenement dat van de diensten van Snoey Generators gebruik maakt. Ook andere organisaties waarderen de expertise, flexibiliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf en kiezen ervoor om hun evenementen door hen te laten ondersteunen.


Opdrachtgever: Rockanje Live ( www.rockanjelive.nl )